Fa En

آسیب های احتمالی به قفسه ها هنگام انبارگردانی

06 مهر ، 1398
فضاسازان امین

آیا در انبارگردانی به قفسه های انبار آسیب جدی وارد می شود

انبار گردانی یکی از مهمترین موضوعات در هر شرکت و کارخانه ای می باشد که سرپرست انبار بایستی با رعایت بسیاری از نکات مورد توجه سعی بر آن داشته باشد تا کمترین آسیب را به قفسه های انبار در حین انبارگردانی وارد نمایند که این امر باعث کاهش هزینه متفرقه شده و به دنبال خود سود آوری خوبی را نیز به شرکت خواهد داشت.

انبارگردانی

آیا شما نیز به دنبال انبارگردانی برای انبار خود هستید؟ آیا می دانید که در صورت عدم رعایت برخی از نکات ممکن است آسیب جدی در حین انبارگردانی به قفسه های انبار وارد کنید؟ از شما دعوت می شود که ما را تا آخر مقاله همراهی کنید تا اطلاعات ارزنده ای را از این طریق به دست بیاورید.

انبارگردانی به معنی کنترل فیزیکی کالای موجود در انبار می باشد که در این فرآیند تمام محصولات و کالاهای موجود در فضای انبار به شکل دستی شمارش شده و با موجودی سیستم و کاردکس کالا مورد تطبیق قرار می گیرد تا میزان تفاوت این دو مورد آشکار شود که به تمام این مراحل فرآیند انبارگردانی گفته می شود. طبق استانداردهای از پیش تعیین شده سالانه بایستی یک بار انبارگردانی در انبارهای کشور صورت بگیرد. حضور سرپرست انبار نیز در این فرآیند نقش بسیار بالایی را دارد به طوری که سرپرست از محل قرارگیری بسیاری از کالا آگاهی کامل داشته و این امر سبب تسریع فرآیند انبارگردانی خواهد شد. 

انبارگردانی چیست

انبارگردانی چیست

مراحل انبارگردانی

انبار گردانی در هر شرکتی اگر طبق استانداردهای تعریف شده صورت بگیرد قطعا از مزایای بسیار زیادی برخوردار خواهد بود که از مهمترین این مزایا می توان به جداسازی ضایعات، کاهش خطای پرسنلی، جلوگیری از ثبت سفارشات تکراری و شناسایی کالاهای پر مصرف اشاره نمود. در نظر داشته باشید که انبارگردانی دارای مراحل بسیار دقیقی می باشد که با رعایت هر کدام از این مراحل می توان به راحتی انبارگردانی خود را انجام داد. از مهمترین مراحل لازم در انبارگردانی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • تعیین روز سرشماری و تهیه کردن تمام وسایل مورد نیاز
  • حضور سرپرست انبار و افراد کمکی در این فرآیند
  • تفکیک سازی کالاها و شناسایی کالاهای امانی، قسطی، ضایعات از یکدیگر
  • شمارش موجود و استفاده از تگ برای کالاها
  • تهیه صورت جلسه و گزارش نتیجه به سرپرست انبار و مدیر شرکت مربوطه

آسیب به قفسه ها

آسیب به قفسه ها

آیا در انبارگردانی به قفسه های انبار آسیب جدی وارد می شود؟

یکی از مهمترین سوال هایی که در زمینه انبار گردانی وجود دارد این است که آیا آسیب جدی به قفسه ها هنگام انبارگردانی رخ می دهد یا خیر؟ در پاسخ به این سوال متداول و رایج از سوی بسیاری از افراد می توان گفت که در صورت عدم توجه به بسیاری از نکات مورد توجه قطعا آسیب های جدی تری به قفسه های انبار وارد خواهد شد و این موضوع سبب می شود که هزینه های انبار گردانی افزایش یافته و شما مجبور باشید تا هزینه های قابل توجهی را از بابت تعمیر و تعویض قفسه های انبار پرداخت نمایید. بیشترین آسیب های وارد شده به قفسه های انبار برای قفسه هایی می باشد که کالاهای بسیار سنگین بر روی آن ها قرار گرفته اند که در نتیجه جا به جایی های مکرر قفسه ها دچار آسیب خواهد شد که البته جنس و نوع قفسه بندی نیز در این موضوع سهم بسیار بزرگی را ایفا می کند. اگر شما بتوانید از بهترین و مناسب ترین قفسه بندی در انبار خود استفاده کنید بی شک آسیب های کمتری را نیز در حین انبار گردانی مشاهده خواهید کرد.  

مراحل انبارگردانی

مراحل انبارگردانی

نکات مورد توجه در انبارگردانی

از مهمترین نکات مورد توجه در انبار گردانی که سبب کاهش آسیب های وارد شده به قفسه های انبار خواهد شد می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • آموزش کامل کارکنان مربوط به این فرآیند
  • نداشتن هیچ گونه عجله در فرآیند انبارگردانی
  • جداسازی کالاها از یکدیگر به شکل آرام و کنترل شده
  • استفاده از ابزارهای کمکی پیشرفته در فرآیند انبارگردانی

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
جهت ثبت درخواست خود برای قفسه بندی فضاسازان امین بر روی دکمه روبرو کلیک نمایید.
6LdUFzscAAAAANjBBYAwM-M5LGZ5P6wGdX-KZqwC